Sezónní menu

Vážení hosté, pokrmy připravované v naší hotelové kuchyni pochází z čerstvých surovin od českých dodavatelů a lokálních výrobců. Nepoužíváme žádné polotovary, chemická dochucovadla, rafinované tuky, glutamáty aj., nesmažíme ve fritézách, a tak je Váš pokrm vždy bez přepálených tuků.Vaříme s láskou a radostí, a naší snahou je Vám v daném pokrmu dát to nejlepší. Dbáme na sezónnost surovin, jejich kvalitu a jednoduché poctivé zpracování, které je započato v čase Vaší objednávky. Děkujeme Vám tedy za pochopení delšího času přípravy, než bývá jinde zvykem. Díky tomu Vám mohou naši kuchaři připravit pokrm dle Vašeho přání či s ohledem na dietu. Nechte se unést čerstvou, ručně připravovanou stravou, která pohladí nejen Vaše tělo, ale i duši…
  • Předkrmy a malé chody

  • Pečené plátky slaniny servírované na listových salátech, přelité omáčkou z červeného vína a povidel, ručně dělaný hotelový toast

    • 117 Kč
  • "Masarykovy topinky" - smažený ručně dělaný chléb z naší trouby, třený česnekem, podávaný s kyselou okurkou a máslem

    • 55 Kč

    Možná Vegan varianta

  • Krůtí jatýrka s cibulkou, tymiánem a červeným vínem, přelitá šafránovým glazé, pšeničný ručně dělaný chléb

    • 117 Kč
  • Pečená brambora s grilovanou zeleninou a italskými bylinkami, podávaná se zakysanou smetanou a listovými saláty

    • 107 Kč

    Možná Vegan varianta

  • Saláty a bezmasé chody

  • Krupkové rizoto s dýní, cibulkou a modrým sýrem, sypané praženými vlašskými ořechy

    • 131 Kč

    Možná Vegan varianta

  • Tradiční krkonošská pálihubka z fazolí, kořenové zeleniny a hub, chléb

    • 127 Kč

    Možná Vegan varianta

  • Míchané listové saláty s čerstvou zeleninou v olivovém oleji, přelité balsamikovým glazé, toast

    • 121 Kč

    Přirozeně Vegan

  • Porce kuřecí prsou

    • 40 Kč
  • Hlavní chody

  • Pečené kachní stehno přelité medovo-levandulovou omáčkou, podávané s bramborovým pyré a nakládanými brusinkami

    • 219 Kč
  • Krůtí medailonky na tymiánu a másle, podávané s grilovanou zeleninou a opečeným bramborem ve slupce

    • 187 Kč
  • Pošírované plátky kuřecích prsou přelité dýňovou omáčkou se šalvějí, podávané s pšeničnými krupkami

    • 168 Kč
  • Krkovice na venkovském koření podávaná s pikantním salátem z čočky a zeleniny, podávaná s pšeničným chlebem

    • 187 Kč
  • Kotleta na hrubém pepři, podávaná se žampiony ve smetaně provoněnými tymiánem, opečené brambory ve slupce

    • 187 Kč
  • Vaječné špecle s krémovou cibulovou omáčkou a filírovaným kuřecím prsem grilovaným s rozmarýnem

    • 171 Kč
  • Smažený řízek z kuřecích prsou třený máslem, podávaný se šťouchaným bramborem se slaninou, podávaný s kyselou okurkou

    • 169 Kč
  • Vaječné špecle s mákem a cukrem, přelité máslem a povidly

    • 107 Kč